Af en toe gaan we met een groep mensen de stilte opzoeken in een klooster. De stilte en het getijdengebed helpen ons om stil te worden voor God en zijn stem te verstaan.

Het is elke keer weer een afwisselend gezelschap van mannen en vrouwen, die met elkaar besluiten om een paar dagen hiervoor apart te zetten, en te genieten van de rust van het klooster, de omliggende natuur en dagelijkse bijbelstudie onder leiding van Arie-Jan Mulder.

Dat doen we in het gastvrije Benedictessenklooster van Brecht, in Vlaanderen. Een mooie documentaire over dit klooster vind je hier.


Voor 2019 zijn de data: 24-26 oktober (deze is intussen volgeboekt)

Voor 2020: 21-23 mei en 15-17 oktober


Het verblijf is op basis van vol pension. De kamers zijn eenvoudig ingericht. De kosten zijn € 100 per persoon. Deze bijdrage omvat een volledig verblijf, d.w.z. twee overnachtingen, alle maaltijden, overdag koffie en thee en ‘s avonds een drankje en een hapje.
Je kunt lakens huren voor € 7, en handdoeken voor € 3, maar die kan je ook zelf meenemen.


Dit klooster is een stilte-klooster en om die reden is het niet geschikt voor kinderen.


We willen jou ook graag uitnodigen om mee te gaan. Voel je daarnaast vrij om andere vrienden uit te nodigen. Er kunnen maximaal 19 personen mee.

Als je mee wilt gaan, meld je dan aan door een mail te sturen naar kloosterdagen@gmail.com (In sommige gevallen werkt deze link niet; stuur dan gewoon even een aparte mail naar kloosterdagen@gmail.com)
Vermeld daarbij alsjeblieft de volgende gegevens:
- naam
- woonplaats
- mobiele telefoonnummer
- of je een tweepersoonskamer kamer wilt met partner
- of je een lakenpakket wilt
- of je een handdoekenpakket wilt
 

Hartelijke groet,

Arie-Jan Mulder